8. mai 2010

Kristne filmanmeldelser











Jeg får vel benytte dette lille innlegget til å reklamere litt for kristenfilmsiden som jeg og min bror driver å anmelder filmer på. Vi nærmer oss anmeldelser på snart 450 unike filmer og det øker stadig og vi ser at vi har mange filmer igjen å anmelde før det begynner å gå litt saktere i oppoverbakken.
Vi tar for oss filmer som er alt fra sterkt kristne, hvis man skal bruke det uttryket, til filmer som blir ansett som mer religiøse i sekulær forstand, men som samtidig også kan inneholde et godt budskap verdt å få med seg. Vi anmelder også filmer som har med Israel, jødedom og jødenes historie å gjøre. 

Vi ønsker å få frem en større interesse for kristen film og gi folk mulighet, og en hjelpende hånd til å vurdere hvem film som kan være verdt å få med seg. Er man i tvil om en film så kanskje denne databasen kan hjelpe en på vei?

Jeg vil også benytte anledningen til å si at vi nylig har fått oss en side på facebook så det er bare å joine oss der og invitere venner og kjente som dere kan tenke dere kunne vært interessert.

1 kommentar:

Tonje sa...

Veldig bra at noen reklamerer for de bra filmene! Det er altfor mange som ser på altfor mye dumt...