28. feb. 2007

Explosion og bursdagsfeiring

Lørdag 24.februar var det duket opp for et nytt Explosion. "Explosion" er da det felleskirkelige ungdomsarbeidet i Kongsberg. Trine holdt kveldens preken, som handlet om den barmhjertige samaritan, der hun tok utgangspunktet i at den barmhjertige samaritan kan brukes som bilde på Jesus. At Jesus er vår barmhjertige samaritan da vi er den halvdøde mannen i grøfta. En god preken til ettertanke :)
Etter møtet ble det litt kiosk og sosialt nede i "The Basement". De som ville kunne spille litt "Buzz" (et PS. spill), eller billjard, andre spill, eller bare ha det snakkesalig sammen! Alt i alt en hyggelig kveld selvom det ble litt uhyggelig seint. Liker ikke så veldig sene kvelder/netter i helgene for døgnrytmen blir jo ikke helt lett å stille tilbake når man skal på jobb igjen til uka. Selvom om jeg hadde det bra under Explosion så tok jeg meg en tur ut på byen for å henge litt med pappa. Det var koselig det, hadde jo ikke sett ham på en god stund. Tross lite folk på Explosion (sikkert grunnet vinterferien) så hadde vi en hyggelig kveld.

Lovsangsteam - og Håkon på trommer


Åshild på Keyboard og Trine preker
P.S. ikke samtidig...



Trine, Eirik og Jannicke

Søndag var det klart for Saras 18 års dag. Hun ble jammen meg voksen gitt! :) Hun fikk noen gaver og så ble det bløtekake, muffins, brus m.m. En koselig kveld, selvom hele familien ikke var tilstede.

Bursdagsbarnet Sara :) Gratulerer med dagen!
Et spørsmål: Skal Sara ha cola eller legger hun bare colaen på plass? :p


Katrin kom vel med den beste gaven, en vennefilm på ca.5min som hun hadde laget. Veldig bra laget av Katrin. Den sorte Panter i familien, eller katta mi da som heter Mosse var også med på feiringen. Må jo få litt oppmerksomhet han også :)

Ingen kommentarer: