3. feb. 2007

Ukens film og sangtekst!

Da er det atter bloggetid! Har lurt på hva brukernavnet og passordet til bloggen min er i det siste, og kom endelig på hva det var her om dagen, så nå kan jeg skrive blogg igjen. For en lettelse å slippe å starte fra bunn av! Kan starte med ukens mini filmanmeldelse:
Her om dagen så jeg "The Moment After", en kristen endetids film. Desverre skuffet denne filmen, ble bare teit, kjedelig og full av klisjér. I tillegg kunne man legge merke til det dårlige skuespillet og kvaliteten var ganske lav. Plagsomt å se at det er brukt to forskjellige typer kameraer, den ene litt mer utydelig enn den andre. Selvom jeg ikke støtter dette endetidssynet så kunne filmen ha bragt et mer radikalt frelsesbudskap. Se heller "Six: The Mark Unleashed" som er noen hakk bedre :) "The Moment After" handler om to FBI agenter som får som oppgave å finne årsaken til hva som egentlig har skjedd når flere mennesker har forsvunnet fra jordens overflate. Underveis så møter de på en av de såkalte 144.000 som er blitt utvalgt for å forkynne evangeliet for de gjenværende. Alt dette ender opp i å bli en kjedelig presentasjon av endetiden. Hvis jeg skal gi filmen karakter fra 1-10 så ender denne på en treer!
For å få en liten skygge over "The Moment After" så får vi gå over til ukens sangtekst, og den er skrevet av "Telecast" fra albumet "Beauty of Simplicity". Sangen heter "Define" og teksten er veldig bra synes jeg:

O'Lord I want to lie down
So that You'll pick me up
I've been defined by being found
By Your perfect love
And so I pick up my cross
And follow hard after You
Your grace is more than enough
Please help me get through

Teach me to die
That You might live and reign inside
This Heart of mine
Is Yours to keep
And Yours to define
Yours to define

O' Lord I accept this gift of grace You offer me
Jesus I'll praise You for eternity
And Lord I love You
Because You, You first loved me
You gave yourself away
Just that I could stay
You took my place in death
And rose that I could say
That You are Holy,
and You alone deserve my praise

Synes denne teksten sier en del om det at vi trenger å være avhengige av Jesus. Vår del er å bøye oss selv ned, i all ydmykhet, fremfor Gud slik at Han kan gjøre verket i oss. Og det er her nådens kilder kan få lov til å velle inn, bare vi legger oss ned fremfor Jesu føtter og gir Han vårt hjerte og vårt allt. Dette gjelder ikke bare nåden, men det Bibelen kaller nåde over nåde. Nåde over nåde er det jeg ser på som større enn bare det at vi er frelst av nåde, det er det at vi kan vokse i kjennskap til Jesus av bare nåde. La oss vandre i Hans nåde slik at vi stadig søker å bli mer lik Ham som har frelst oss! Amen! :)

Ingen kommentarer: