19. juli 2009

Bursdagsfest!!


Her er noen av oss samlet! Mariann til venstre, som jeg ikke har sett på mange år, så var koselig å møte henne igjen, så var det Stian, og meg som nesten typisk klarer å "sovne" på bilder, og så har vi Frode gjemt i stolen lengst til høyre!

På fredag fylte altså Marita år, så på lørdag var det tid å feire det i Kongsberg med noen blide og glade oppmøtte! Det ble en fin bursdagsfest med pølser med diverse godt tilbehør, faktisk endel tilbehør som jeg ikke har vært vant til å ha sammen med pølser, men som faktisk smakte veldig godt. Noe senere ble det litt is, snacks, kaffe, te og brus! Vi hadde også noen fine og interessante samtaler og timene gikk og tiden fløy.


Rebecca og Marita, og Marita og Ingjerd

Brødrene Preben og Frode er klar for fest!

Stian var også på plass! :)

Når klokken ble over natten så var det på tide å kjøre hjemover, på veien hjem stoppet jeg hos Andreas som også feiret bursdagen sin, men i Hvittingfoss da. Det virket som den festen også hadde kommet ganske mot slutten, men var koselig å møte ham igjen og noen flere folk som man ikke har sett på en stund! En fin, hyggelig og sein kveld/natt!

1 kommentar:

Trine Kvalnes sa...

Så koselig! Gamle Kongsberg-kjenninger vet du!

Savner dere.

Trine