17. mars 2008

En fin helg

Endelig ble det påskeferie. Kan ikke klage med ca. en og en halv uke med fri fra barnehagehverdagen. Denne helgen hadde vi besøk fra Hamar, av Ane Maria og Rakel. Ble en fin helg som startet med Chill out kveld på Betania, med litt lovsang, bønn og sosialt. Selvom jeg var litt småsyk den kvelden, så overlevde jeg.
På lørdag dro, jeg, Åshild, Ruben, Ane Maria og Rakel for å besøke foreldrene til Isak. Vi stoppet først ved graven, der vi også møtte faren til Isak. Det var merkelig å se navnet til en god venn stå på en gravstøtte med to datoer og bindestrek mellom. Det virket så uvirkelig, at han virkelig var død, men samtidig har jeg fått det håpet om at han lever og har det bra, og at jeg endag får lov til å møte ham igjen. Det var mange tanker som fløy gjennom hodet der og da, og videre utover dagen. Vi stoppet også ved ulykkestedet, og faren til Isak fortalte oss litt mer om hva som hadde skjedd, før vi da tok oss turen hjem til foreldrene. Det ble en koselig kveld, med kaffe, vafler, og gode samtaler. Vi fikk delt tanker, ting som lå oss på hjertet, vi snakket mye om Isak, om hvor mye han betydde for menneskene rundt seg og hva som betydde mye for ham. Vi fikk også sett på bilder, og foreldrene delte ting om Isak slik de hadde opplevd ham og vi fikk fortalt dem litt om hvordan vi opplevde ham.
Søndag ble en rolig dag, det ble fellesmøte på Betania kl. 11 og Arne Thomas forkynte Guds Ord. Etter på dro vi en gjeng på CA.(kafé) og tok oss en kopp kaffe, før Ane Maria og Rakel måtte rekke toget tilbake til Hamar. En fin og annerledes helg kan man si.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heija Jarmo:)
Flotte blogg du har, med god blanding av oppbyggelse og opplevelser i hverdagen!
Mvh Cæmi!

Ane Maria sa...

Det var veldig koselig å være på besøk hos dere :) Rart å være i Kongsberg igjen, men veldig hyggelig også :) Ha en fortsatt bra påskeferie!

Unknown sa...

Takk for en koselig helg i Kongsberg! :)

Anonym sa...

Ane Maria og Rakel:
Takk like måte, var koselig å ha dere på besøk :)