9. juli 2008

Bibelweekend med Zac Poonen!


Torsdag 26juni - Søndag 29juni var jeg på møter der Zac Poonen underviste i Guds Ord! Det ble en veldig bra, oppbyggende og trosstyrkende weekend!
For de som ikke vet hvem han er så er han bibellærer og forkynner fra India, han har plantet over 40 menigheter i India og har skrevet en rekke bøker. Han har også talt på "dypere live" konferanser verden over!
På torsdag talte han i Sandefjord frie forsamling om å fullføre løpet som Gud har lagt for oss. Han talte også om det å gi, at når Gud kaller oss til å gi, så er det ikke først og fremst penger det gjelder, men våre liv som et levende offer for Ham, for det er først da Han får muligheten å utrette noe gjennom oss.
På fredag startet Bibelweekenden på Danvik Folkehøyskole i Drammen, og det hele startet med at Zac Poonen talte om det å være I Kristus, mange snakker alltid om å ha Jesus i hjertet sitt men vi glemmer ofte å tale om at VI faktisk også er I Kristus og kan dermed komme med frimodighet fremfor Guds trone med alle ting!
Utover helgen talte han om det å være rettferdiggjort i Kristus, han talte også om Gud som vår Far og hvor mye Han elsker oss. På lørdags ettermiddag var det duket for to timer med spørsmål og svar, der man anonymt kunne legge spørsmål i en bolle, som da ble svart av Poonen. Veldig mange gode spørsmål og svar! Utover kvelden snakket han om den Hellige Ånds kraft, hvor viktig det er å være fylt av Den! På søndag snakket han om det at Jesus levde ikke seg selv til behag men for å tjene menneskene rundt seg. Bibelweekenden ble avsluttet med en tale om å gi Gud absolutt alt! Totalt var det vel rundt 200stk innom Danvik denne helgen!
Senere på kvelden fikk vi besøk av Poonen i Kongsberg der det var duket for fellesmøte på Misjonskirken. Det møtte opp rundt 70 stk for å høre ham tale om det å holde øksen skarp. Øksen er som en bønn, holdes den ikke skarp så vil heller ikke bønnen ha mye kraft! Men er den skarp så kan den hogge ned et tre meget fort og bønnen vil ha kraft og vi kan ha autoritet i Kristus. Det var et godt møte med et budskap som mange av oss trengte å høre.
Alle talene ble filmet og tatt opp på mp3 og blir etterhvert tilgjengelige for dem som ønsker det. Jeg kan sterkt anbefale undervisningen hans, den er av stor verdi og fører deg inn i et dypere liv med Jesus! For å laste ned taler og prekner av ham kan du besøke http://cfcindia.com. Der har han bl.a. vers for vers gjennomgang av hele Nye Testamentet! Det er bare å sette igang å lytte :)

Ingen kommentarer: