11. aug. 2009

Italia turen - Del 2

25/7-2009 - Da var den første dagen over og en ny dag "truer". Jeg sto tidlig opp idag til en god dusj og frokost. Sara hadde bakt brød og det smakte godt med nybakt dansk brød til frokost. Etter frokost takket vi for oss og begikk oss videre på turen vår. Vi kom til å treffe Daniel og Sara igjen når vi på tilbakeveien fra Italia skulle møte "bussturgjengen" i Sør Tyskland, som har sin årlige busstur.

På veien videre sørover satte vi på en ny tale cd, denne gangen av Derek Prince, som talte om Dåpen. Han tok frem flere gode poenger bl.a. om hvordan Bibelen tydelig peker på troendes dåp og ikke barnedåp slik den ofte praktiserer idag. Han tok også frem hvordan omvendelse, tro og ren samvittighet spiller inn i dette. Barn derimot kan velsignes. Så hvis du ønsker å høre prekenen hans om Dåpen så kan du høre del1 og del2 av talen hans på SermonIndex. Talen passer kanskje best for dem som enda ikke er døpt men som kanskje vurderer å døpe seg snart.


Rushtrafikk på bensinstasjonen var ikke så ve
ldig vanlig, men i dette tilfellet så!

Etter en god preken kom vi oss inn på ferja fra Rødby havn som tok oss over og ut i Tyskland. Så nå så vi frem til en lang men rask kjøretur gjennom det tyske land. Vi stoppet på en bensinstasjon for å kjøpe en kartbok som vi fant ut var kjekt å ha i tillegg til GPS'n.

Restauranten i Thishope!

På veien sørover så stoppet vi i en liten by/bygd kalt Thishope, som ligger ca. 1 time fra Hamburg, for å spise middag på en restaurant der. Jeg bestilte meg deilig Roastbeef mens Gaute fikk seg litt svinefilét. Det var godt det!



Fort, fortere, enda fortere og fortest

Vi kjørte videre og her skulle fartsgrensene sprenges! Men Gaute klarte desverre ikke å bryte fartsgrensen altså. Gaute passerte 200 km/t på Autobahnen noe som førte til at han også bremset litt fort ned igjen, for det er ikke barebare å kjøre så fort selvom man holder fartsgrensen.

På kvelden så søkte vi etter et gjestehus/hotell for overnatting. Vi fant ut at Würzburg var et godt alternativ. Vi fikk listet opp alle hotellene i byen på GPS'n og dermed fant vi en rimelig en til slutt etter litt kjøring rundt i byen. Så vi tok oss inn på "Hotel Poppular". Vi fikk en fin stund med samtale fra Matteus 13 og Johannes 15 og fant fort noen sammenhenger.

I neste episode av Italiaturen så finner vi ut at vi ikke har tlf. nr. til David, han som vi skulle besøke i Italia. David hadde heldigvis mobil nummeret mitt, men hva skjer når det står "ukjent nr" som ringer og det er tidlig om morgenen. Ja det får du vite i neste del.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Wow, glede meg! Dette blir spennande;)

Kim-André sa...

Herlig, speedometeret sto opp til forventningene :)