16. aug. 2009

Italia turen - Del 7

Byebye Bolsena - Et lite oversikts bilde vi fikk av Bolsena til slutt
Gaute og meg i borgen

Et bilde fra borgen utover Bolsena

30/7-2009 - Idag var avreise dag fra Bolsena. Vi pakket sakene våre og tok en siste kaffe i sentrum sammen med Kjellrun og Pietro. Vi tok noen siste bilder av Bolsena og pakket oss inn i bilen og rettet blikket tilbake mot Montebelluna. For å oppsumere Bolsena så synes jeg faktisk det er den fineste byen jeg noengang har vært i, bare så det er sagt, så håper jeg får mulighet å reise dit ved en senere anledning også.

Soverrommet var helt i øverste etasje
Her er to bilder fra innsiden av leiligheten til Kjellrun og Pietro

Her er bilde fra de tynne gatene i borgen


Byen Orvieto fra avstand, som vi desverre ikke fikk besøkt

I Italia var det vanlig med solsikkeåkrer, mens i Norge er vi heldige hvis vi får plantet noen få solsikker i hagen vår.




Ulykken som hadde ført til kø på Autostradaen

Vi kom oss ut på Autostradaen og havnet midt i en stillestående kø. Det hadde nemlig vært en ulykke lenger framme. Vi sto i køen i omtrent 25minutter og vi fikk jo strekt litt på beina og jeg prøvde å ta en liten løpetur bort for å se hva som hadde skjedd, men vraket lå ganske langt unna, så jeg løp tilbake til bilen vår når jeg så at bilene begynte å bevege på seg igjen.
Det var veldig varmt denne dagen og vi kunne måle opptil 38 gader, men som sagt er det godt å ha air condition i slik varme. Noe senere så kjørte Gaute forbi en politibil, og ikke bare det, men en politibil med blålysene på. Noen andre som skulle tørt det?

Underveis satte vi på to prekener av Zac Poonen, "Overcoming Worldliness" og første del i en serie om profeti kalt "The Truth about Prophecy: Introduction to Prophecy".


Her er vi ibyen sent på kvelden
Vi kom oss til Montebelluna etter en god del omkjøring og noe feilkjøring. David og Willy var på et møte i nabobygda da vi kom, vi hadde jo egentlig planer om å rekke dette møte med desverre rakk vi det ikke, men vi tok oss en liten tur i byen i mellomtiden.
Byen hadde på planen en type sommerfestival som varte hver torsdag i seks uker. Mye musikk og mennesker. Vi tok en tur sammen med David og Willy ut i "bykaoset". Vi fikk bl.a. gratis vannmelon av noen som delte ut. Vi møtte også på ei kunstner som hadde stand med forskjellige malerier. Hun ble frelst som 64 åring og hadde vært frelst i 7 år nå. En kvinne som virkelig gledet seg i Herren.

Senere på kvelden hadde vi på en måte bibelstudium til nærmere kl.3 på natten. Vi kunne ha det med god samvittighet siden vi også leste at Paulus underviste helt til daggry, men da sovnet jo også noen og falt ut av vinduet underveis, så heldigvis så stoppet vi tidsnok.


Til slutt vil jeg bare ta frem en klassiker på Autosradaen, en treg laste bil som prøver å kjøre forbi en annen treg lastebil der den som blir forbikjørt nekter å bremse litt ned for å slippe den "raskeste" av dem forbi.

Neste dag dro vi bl.a. å besøkte gammelt og ganske stilig tempel i en av nabobygdene, men mer om det i neste del.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Interessant å lese hvordan dere hadde det i Italia! Lykke til med studiene!

ConM

Edvin sa...

Ser ut som om dere har hatt en kjempetur! :D