18. aug. 2009

Italia turen - Del 8

David og den hyggelie eieren av "frokostkafén" vår

Her er det frokost og kaffe på kafén

To tomme kaffeglass

En liten utsikt over Feltre

31/7-2009 - Etter å ha stått opp i ni tiden og etter kaffe og frokost så dro vi til Feltre der Calvary Chapel har plantet en menighet. Det var et koselig og fint lokale. Etterpå dro vi til en restaurant i nærheten og spiste Bruschetta, nesten som pizza, men tørrere bunn, litt mindre og kuttet opp i småbiter. Når vi var ferdige så glemte jeg igjen kamera, men heldigvis var vi enda i byen så jeg fikk hentet det. Så det var nære på at det ikke ble no bilder å vise fram her.

En liten del av Feltre by!


Et lite blikk på innsiden av lokalet i Feltre

Dette er utsiden av lokalet, neida det er det ikke, dette er Canova's temple i en liten naboby et lite stykke fra Feltre nærmere Montebelluna.

Så dro vi innom noen mindre byer. Vi dro bl.a. innom Possagno og så på Canova's Temple, veldig imponerende bygd kirke. Skal ikke skrive opp så veldig mange faktapunkter om templet men Canova som var hovedmannen bak bygningen døde ganske rett etter at byggingen hadde startet, 13 oktober 1822, men hans halvbror fikk testamentert ferdigbyggingen av dette verket som betydde svært mye for ham.

Innsiden av Canova's Temple. Kom til å tenke at Gud egentlig ikke har behag i slike fine menneskelagde tempel hvis vi ikke først og fremst kan beundre det verket Gud gjør i Templet som er inne i våre hjerter og kan se at det blir formet mer og mer lik et tempel Han har behag i! Det er det som teller! Altfor mange slike kirkebygg er blitt bygd for å imponere mennesker, men Gud lar seg ikke imponere av slikt.

Etterpå tok vi en liten tur innom hos en som heter Greg, en frontperson i drivingen og plantingen av menighetene i de forskjellige områdene rundt Montebelluna. Etterpå dro vi tilbake til Montebelluna og der fikk vi møte Brian (som tidligere i vår var i Kongsberg sammen med David), kona Maria og barna Ben, Rachel og Olivia. Utrolig flott familie må jeg si! Vi spiste pizza og drakk kaffe og hadde hyggelige samtaler. Desverre fikk vi ikke lengre tid sammen med Brian og familien, forhåpentligvis blir det mer tid til det ved en senere anledning.


Brian, Maria og de tre barna!


To bilder som Ben, sønnen til Brian klarte å ta :)

På veien hjem så vi en syklist(tror det var det) som delvis ble påkjørt av en bil (forundrer meg ikke slik de kjører i Italia) men heldigvis gikk det bra utifra de rapporter vi fikk.
Senere på kvelden fikk vi en fin stund med noen musikalske innlegg av David og en som heter Lorenzo som går i samme menighet som David. Var inpsirerende å høre gitarspillingen/samspillet dems!


David og Lorenzo jammer litt

I neste oppdatering så får du en innblikk av oppholdet vårt i Venezia, så følg med! :)

Ingen kommentarer: